Tisztelt Bérletvásárló, kedves Operabarát!

Az Operaház folyamatosan szeretné tájékoztatni Önt aktuális híreiről, a bérletében található bemutatókról, produkciókról. Ön elsőként értesülhet kiadványainkon keresztül minden fontos eseményről az opera világából.

Amennyiben Ön bérlettel rendelkezik az Operaház előadásaira és postai úton szeretné megkapni bérleti tájékoztatónkat, az Opera magazin legfrissebb számait, online hírlevelünket és egyéb kiadványainkat, kérjük, hogy a lenti nyilatkozat kitöltésével segítse munkánkat. A kiadványok postázására a hatályos törvények értelmében csak a pontosan kitöltött nyilatkozat alapján van lehetőségünk.

Név*
Email cím*
Email cím újra*
Telefonszám
Lakcím*

Adatvédelmi nyilatkozat:

A hírlevélre való feliratkozás során megadott adatokat a Magyar Állami Operaház Budapest bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé. A megadott adatokat a Magyar Állami Operaház Budapest kizárólag a regisztráció során megadott mértékben, a következő célokra használja fel: tájékoztatás e-mailben az Operaház programjairól, híreiről, előadásairól, valamint az Operaház működését segítő statisztikai kimutatások készítése. A Magyar Állami Operaház Budapest a feliratkozó személy kérésére bármikor felvilágosítást ad adatai kezeléséről, valamint kiegészíti, módosítja, törli az adatokat.

Hozzájárulok adataimnak a fenti adatvédelmi nyilatkozatban leírt módon történő kezeléséhez.