PLAKÁTARC-KAMPÁNY 2014

Az Opera a 2014/15-ös évad imázskampányához kapcsolódóan ismét meghirdeti plakátarc-pályázatát. A pályázóknak ezúttal az imázskampányt idéző kreatívot kell készíteniük, melyen családtagjaik, barátaik vagy ők maguk is megjelennek. A képek beküldésének határideje: 2014. május 26.

 


2013 májusában hirdette megaz Opera első plakátarc-pályázatát. A résztvevők a közterületeken megjelent három plakát előtt fotót készíthettek családtagjaikról, barátaikról vagy akár saját magukról is. A legkreatívabb képek ezután megjelentek az Opera Facebook-oldalán, ahol a közönség szavazhatott. A versenyre rengeteg ötletes alkotás érkezett be, és az érdeklődők aktívan „lájkoltak” és osztották meg a fotókat. A legtöbb szavazatot kapott kép szereplőjéről, Párkányi Katalinról az Opera kreatív csapatának segítségével műtermi plakátfotó készült, amely az ország három kiemelt pontján, óriásplakáton jelent meg. 

 

Idei pályázatunk a résztvevők kreativitására épít. 2014-ben nem egy már elkészült plakát előtt kell fotózkodniuk a pályázóknak, hanem saját maguknak kell valamilyen kreatív képet kitalálniuk és megfotózniuk, majd beküldeniük a plakatarc@opera.hu címre. A legjobb művekből – a tavalyi évhez hasonlóan – a Facebookon tartunk majd szavazást, és a győztes pályaművet professzionális színvonalon elkészítjük.

 

Pályázó a kép beküldésével elfogadja a részvételi szabályzatot, melyet ITT tölthet le.

 

Esemény Határidő
Képek beküldése 2014. május 13. – 2014. június 2.
Szavazás a Facebookon 2014. június 4. – 2014. június 11.
Győztes kihirdetése 2014. június 12.
Professzionális fotó elkészítése 2014. június