Új bérletváltás mától!
Fotó: Földi Imre

A bérletújítás után ettől a héttől várjuk új bérletvásárlóinkat is! Április 22-étől egészen június 30-áig lehet új belépőt váltani az Operaház és az Erkel jövő évadának produkcióira. Meglepetéssel is készülünk: minden bérletesünk 20 ezer forint értékű wellness-utalványt kap ajándékba. 


Új vásárlóink egészen június végéig, hétköznaponként 10.00-től 17.00 óráig válogathatnak 48 bérletsorozatból, immár az Erkel Színházba is 18 féle konstrukcióból – akár gyermekek számára összeállított előadáscsomagokra. Ifjúsági bérleteinket első körben a tanintézményeknek ajánljuk, május 20-a után tudnak egyéni vásárlóink is válogatni a családi bérletekből.

Az Operaház minden jövő évadra bérletet váltó nézőjének ajándékkal is kedveskedik: egy 20 ezer forint értékű kedvezményre jogosító wellness-utalvánnyal, amelyet egy balatonfüredi és egy hévízi hotelben lehet felhasználni.

Újdonság, hogy mind a tíz bérletújító terminálnál a készpénz mellett bankkártyával is lehet fizetni, emellett elfogadunk OTP és MKB SZÉP Kártyát is. Akik online szeretnék megváltani a jövő évadra szóló bérletüket, június végéig bármikor megtehetik.

 

Az Operaház és az Erkel Színház 2013/14-es bérleti tájékoztatóját ITT letöltheti.