Amar, the lighthunter


  •  

A Freelusion bemutatja
AMAR, THE LIGHTHUNTER
című virtuális táncjátékát.

A Freelusion tánccsapatát már több mint 6 földrészen, 50 országban ismerik. Háromdimenziós vetítéssel ötvözött táncos show-ival új fejezetet nyitott a szórakoztatóiparban. Óriási sikereket ért el az America’s Got Talent, a Britain’s Got Talent és az amerikai Fake Off tehetségkutatókban.
A külföldi bemutatók után a Freelusion végre Magyarországon is előadja elképesztően látványos és izgalmas táncprodukcióját.

A hősök márpedig köztünk vannak.
Találkozz te is Amarral, hagyd, hogy elvarázsoljon a mesevilág, ami a szemed előtt kel életre!

Magyarországon először az Erkel Színházban.

Ezt látni kell!

A külföldi sikerek után a Freelusion itthon is új fejezetet nyit a szórakoztatóiparban. A valóság és a képzelet összeolvad a színpadon, ahogy az élő tánc egybeolvad a holografikus és 3D-s megjelenítéssel.

Klasszikus hősmese modern köntösben

Az Amar, the lighthunter egy parádés, vizuális élményözön a már ismerős, klasszikus hősmese bevett fordulataival.
Amar egy kedves, mindig segítőkész, de néha kétbalkezes főhős, aki cirkuszban dolgozik. Egyszerre szeretné elnyerni a cirkuszigazgató és a cirkuszi primadonna elismerő figyelmét, de sajnos vágya viszonzatlan marad.
Egyik nap, mikor Amar lázas keresésben van a színfalak mögött, egyszer csak egy hatalmas dobozban találja magát, és ismeretlen mesevilág tárul elé. Kezdetét veszi a nagy kaland…

Ajánlott: 12 éven felülieknek

M&G jegyek:

Nyerj betekintést az izgalmas 3D-s vetítés világába, Magyarországon először! Légy te is részese ennek a fantasztikus történetnek, és ismerkedj meg a világhírű Freelusion csapatával.
Soha nem látott virtuális, high-tech díszletben készítünk rólad videót és fotót. A backstage-ben ajándékcsomaggal is kedveskedünk, hogy még teljesebb legyen az élmény. Ezen felül meghívást nyersz a 2018. október 14-i esti Amar After Partira is, ahol a kulisszák mögé pillanthatsz, valamint DJ Zeke, street food bar, 3D-s vetítés és egyéb meglepetések várnak.

Early bird jegyek augusztus 31-ig 20% kedvezménnyel!
Early bird + Meet & Greet kiegészítő jegy 50% kedvezménnyel!

További információ:  http://jegyek.freelusion.com
Videó

Az esemény a Freelusion Kft. szervezésében valósul meg.Előadások

2018. október 12., pén, 19:00
2018. október 13., szo, 15:00
2018. október 13., szo, 19:00