Bérczesi Robi - Én meg az Ének 2. lemezbemutató koncert


  •  

Exkluzív és ebben a formájában megismételhetetlen produkcióval érkezik 2018. január 22-én az Erkel Színházba Magyarország egyik legikonikusabb, megkerülhetetlen dalszerzője, Bérczesi Róbert.  
A frontember elsősorban a hiperkarmának köszönheti ismertségét, azonban további projektjei, a BioRoBoT és az Én meg az Ének szintén széles közönséghez juttatták el zenéjét az évek folyamán. Utóbbi az énekes zenei munkásságának legfontosabb állomásait rögzíti és dolgozza fel, magába foglalva Robi zenekarainak legnagyobb slágereit és kedvenc, régebbi magyar népdalainak újraértelmezett változatait is. Igaz, a projekt egyszál gitáros felállásként vált ismertté, ezúttal rendhagyó módon, a dalszerző életében másodszor zenekarral és vendégelőadókkal kiegészülve mutatják be az Én meg az Ének második albumát az Erkel Színház falai között. 
Az „elfelejtett dalok a feledhetetlen eMLéKZeNeKaR előadásában” keretein belül profi zenészek és előadók színesítik Robi előadását: a színpadra lép többek között Giret Gábor basszusgitáros, Koltay Kurszán zongorista, Nemes Janó fúvós és a méltán elismert vonósnégyes, a Republic Quartet is. Az est fényét emeli még a két nagyhírű sztárvendég, Palya Bea és a Margaret Island frontembere, Lábas Viki.

Jegyek kaphatóak az Erkel Színház jegypénztáraiban.
A koncert az Art and Culture Nonprofit Kft. szervezésében valósul meg.


Részletek

Helyszín
Erkel Színház – Nagyszínpad
Dátum
2018. január 22.
Kezdés ideje
20:00
Befejezés ideje
22:00

Előadások

2018. január 22., hét, 20:00