COVID-infó, utalványok, kedvezmények

Cikk borítókép

Tisztelt Vásárlóink!

A COVID-dal összefüggő intézkedésekről, az elmaradt előadások után járó utalványok beváltásáról, valamint az elérhető kedvezményekről az alábbiakban tájékozódhatnak:

COVID-infó

Az aktuális járványügyi intézkedésekkel összhangban a Magyar Állami Operaház ültetett nézőteres előadásai védettségi igazolvány felmutatása nélkül, nem ültetett, interaktív gyermek- és ifjúsági programjai kizárólag 18 év feletti, védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel látogathatók. Amennyiben az Opera bármely programján kötelező a védettségi igazolvány bemutatása, online és személyes jegyvásárláskor a rendszer, illetve munkatársaink a fizetés megkezdése előtt figyelmeztetik a vásárlót.

A világjárvány negyedik hullámának növekedő esetszámaira reagálva játszóhelyeinken a maszk viselése kötelező.

Utalványok

Az intézmény által kibocsátott utalványok érvényessége 2021. december 31-ig tart, az utalványok az Opera saját szervezésű programjaira mind pénztári, mind online vásárláskor felhasználhatók.

Kedvezmények

2021. szeptember 1-jétől az Opera az alábbi kedvezményeket kínálja saját szervezésű, az Erkel Színházban vagy az Eiffel Műhelyház Bánffy Miklós termében megrendezett előadásaira:

Diák, pedagógus és nyugdíjas kedvezmény: 15% – a kedvezmény online és pénztári jegyvásárláskor is érvényesíthető, a kedvezményre való jogosultságot munkatársaink belépéskor ellenőrizhetik.

Családi kedvezmény: két teljesárú (felnőtt) jegy személyes vásárlása esetén a 18 év alatti gyermek(ek) 80% kedvezményben részesül(nek) – a kedvezmény csak pénztári vásárlás esetén érvényesíthető.

A fenti kedvezmények további kedvezményekkel nem vonhatók össze.

Jegypénztáraink elérhetősége és nyitvatartása a Kapcsolat menüpontban olvasható.

További híreink