Tovább a tartalomhoz

Magyarország legnagyobb kulturális intézménye nem csak épületlátogató túrákkal várja a látogatókat a csodálatos Ybl-palotában, hanem Giuseppe Verdi világhírű olasz zeneszerző legimpozánsabb műveivel, a Rigoletto, Traviata és Az álarcosbál előadásokkal.

’La donna è mobile’, ’Sempre libera’, vagy ’Oh, qual soave brivido’ mind felejthetetlen klasszikusok, melyeket egészen 2024. augusztus 17-ig élvezhetnek az Operaházban.

Kattintson a kedvezményekért!

Bizonyos időpontokra 50% kedvezményt hirdetünk 2 vagy annál több jegy vásárlása esetén.

Megnyitás

Jegyárak

Az előadások ára a kereslet-kínálat függvényében változhat.

Állóhelyek az esti előadás előtt két órával, a matiné előadások előtt pedig egy órával vásárolhatók.


A jegyárak forintban értendők, Eurót illetve más valutát nem fogadunk el.

Bankkártyás fizetés esetén az alábbi kártyatípusokat fogadjuk el:
Visa | MasterCard | PayPass

Színházunk az alábbi utalványokat fogadja el jegypénztáraiban az Opera saját szervezésű programjaira:

  • Rewin utalvány (korábban Edenred)
  • OTP SZÉP kártya
  • MBH (Korábban MKB) SZÉP kártya
  • K&H SZÉP kártya

Jegypénztárainkban ajándékutalvány vásárlása is lehetséges 1000, 2000, 5000 és 10000 forintos címletekben, melyek az Opera saját szervezésű produkcióinak jegyvásárlására használhatók fel.

Online vásárlás kizárólag bankkártyával lehetséges!

Felhívjuk figyelmüket, hogy kizárólag a jegypénztárainkban, honlapunkon, illetve az opera.jegy.hu-n keresztül vásárolt jegyekért vállalunk felelősséget.

Kizárólag időpontváltozás, vagy az előadás elmaradása esetén van lehetőség a jegyek és bérletek visszaváltására vagy másik előadásra történő becserélésére, azonban a jegyek átruházása lehetséges, a Ticketswap oldalán minden feleslegessé vált jegy biztonságosan eladható.


Páholyok csak egyben vásárolhatók.
A III. emeleti oldalülésekről, valamint az állóhelyekről a színpadi rálátás korlátozott.

Állandó kedvezmények

2023. szeptember 1-jétől az OPERA az alábbi kedvezményeket kínálja saját szervezésű, az Operaházban megrendezett előadásaira:

  • Diákkedvezmény: 50% – a kedvezmény online és pénztári jegyvásárláskor is érvényesíthető minden nyári előadásunkra, kizárólag érvényes diákigazolvánnyal. A kedvezményre való jogosultságot munkatársaink belépéskor ellenőrizhetik.

  • Családi kedvezmény: két teljesárú (felnőtt) jegy személyes vásárlása esetén a 18 év alatti gyermek(ek) 80% kedvezményben részesül(nek) – a kedvezmény csak pénztári vásárlás esetén érvényesíthető a jogosultság igazolásával.

A fenti kedvezmények további kedvezményekkel nem vonhatók össze, és nem vonatkoznak a főpróbákra és az épületlátogató túrákra.

Jegypénztáraink elérhetősége és nyitvatartása a Kapcsolat menüpontban olvasható.