A Nagy Dia Nap

ifjúsági

november 4., péntek 10:00

Eiffel Műhelyház – Hevesi Sándor háziszínpad

Házimozirendszer a hálószobában? Kockáról kockára értékes, izgalmas és szép történetek? Sztereó, élethű hangzás? – Ezt mind tudta a diafilm, sokunk gyerekkorának szuper-projektora. A kifeszített lepedőre vetített kép, szüleink hangja, a diafilmolvasó melege és zaja olyan családias és kitörölhetetlen élményt nyújtott, ami kár lenne, ha a mai gyermekek életéből kimaradna.
De nem is kell kimaradnia! Az országos Nagy Dia Nap célja, hogy évről évre megidézze a diavetés hangulatát és szeánszát, hogy a fiatalok és szüleik együtt élhessék át a mesemondás régi, de korántsem avítt formáját.
Nagy szeretettel várjuk a VIII. és X. kerületi óvodáscsoportokat és munkatársaink gyermekeit egyaránt a rendezvény egyik fő eseményére, amelyre ezúttal is az Eiffel Műhelyház egyik meghittebb termében kerül sor. A gyerekek a vonatszerelvény miatt is különösen gyermekmágnes Mozdonycsarnokban gyülekezhetnek, hogy aztán a háziszínpadon részük lehessen az élményben.
A minőségi mesélésért ezúttal is a népszerű médiaszemélyiség és gyakorló nagycsaládos apuka, Süveges Gergő felel, a zenei aláfestést Harazdy Miklós zongoraművész biztosítja.

Közreműködik: Süveges Gergő (mesélő) és Harazdy Miklós (zongora)
Partnerünk: Diafilmgyártó Kft.


Részletek

Helyszín
Eiffel Műhelyház – Hevesi Sándor háziszínpad
Dátum
2022. november 4.
Kezdés ideje
10:00
Befejezés ideje
10:50

Előadások

Eiffel Műhelyház – Hevesi Sándor háziszínpad
Eiffel Műhelyház – Hevesi Sándor háziszínpad