Ismerős Arcok

koncert

november 25., péntek 20:00

Eiffel Műhelyház – Bánffy Miklós terem

Utolsó lemezbemutató extra koncert

Az Ismerős Arcok zenekar emblematikus szerzeményei az elmúlt 2 évtizedben számtalan helyen csendültek fel a Kárpát-medence legkülönbözőbb pontjain, hirdetve kultúránk sokszínűségét, valamint a nemzetünk összetartozását.
A Máté Péter díjjal kitüntetett együttes művészetét az egyedi hangzásvilág mellett a mindenki által érthető és befogadható gondolatok jellemzik.
5 évvel a legutóbbi zenealbum megjelenése után, a zenekar idén újabb lemezzel örvendeztette meg a lelkes közönségét, melyen ismert vendégművészek is szerepeltek.
A  régóta várt zenei anyagba nagyon sok gondolatot, érzelmet, dinamikát és lírát fektettek, sajátos kontextusba helyezve ezáltal az elmúlt évek történéseit és eseményeit.
A tavasszal megkezdett lemezbemutató turné után a zenekar november 25-én egy lemezbemutató extrakoncerttel készül, melynek helyszíne Budapest új művészeti és kulturális központjában az Eiffel Műhelyházban lesz.
Meghívott vendégként Szalóki Ági (Liszt Ferenc- és Artisjus-díjas, Fonogram díjas és a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett) énekesnő, Migovics Zoltán virtuóz harmonikaművész, Bér Zsolt - Stencli Tamás - Abbas Murad fúvós szekció lép fel a zenekarral az exkluzív koncerten.

Részletek

Helyszín
Eiffel Műhelyház – Bánffy Miklós terem
Dátum
2022. november 25.
Kezdés ideje
20:00
Befejezés ideje
22:00

Előadások

Eiffel Műhelyház – Bánffy Miklós terem