Parkfoglaló gála a Magyar Állami Operaház sztárjaival az M5 műsorán 2023. július 30-án

Cikk borítókép

2023. július 30-án (vasárnap) látható felvételről az Eiffel Műhelyház Kodály Zoltán parkjában megrendezett Parkfoglaló gála a Magyar Állami Operaház sztárjaival. A 21 magyar énekes szólista koncertje 19:55-től tekinthető meg az M5 műsorán.

2020. augusztus 19-én Eiffel Műhelyház körüli hatalmas park adott otthont annak a nagyszabású gálaműsornak, amelyen az OPERA művészei léptek a közönség elé. A felvételről közvetített műsorban a nemzetközi és magyar operairodalom népszerű részletei csendülnek fel Donizettitől Puccinin és Wagneren át Ránki Györgyig, de a könnyedebb műfaj felé is kitekintünk az operai igénnyel megírt Porgy és Bess, West Side Story és A denevér című darabokkal. Közreműködik: Balczó Péter, Balga Gabriella, Bátori Éva, Boncsér Gergely, Fodor Bernadett, Fried Péter, Haja Zsolt, Kálmándy Mihály, Keszei Bori, Kovácsházi István, László Boldizsár, Meláth Andrea, Palerdi András, Rálik Szilvia, Schöck Atala, Szabóki Tünde, Szántó Andrea, Szegedi Csaba, Szemere Zita, Szvétek László és Wiedemann Bernadett. Közreműködik a Magyar Állami Operaház Énekkara (karigazgató: Csiki Gábor). Az OPERA Zenekart Kocsár Balázs, Medveczky Ádám és Rajna Martin vezényli.

Fotó: Nagy Attila

További híreink

2023. november 30. 15:02

OperAkadémia Plusz 2024 felhívás

A Magyar Állami Operaház 30 órás, akkreditált továbbképzés-sorozata, az OperAkadémia folytatása, az OperAkadémia Plusz 2024 februárjában ismét szeretettel várja az …