Próbatánc a Magyar Nemzeti Baletthez 2022

Cikk borítókép

A Magyar Állami Operaház 137 éves balettegyüttese, a Magyar Nemzeti Balett próbatáncot hirdet vízumkötelezettség függvényében azonnal, illetve 2022. július 15-től betölthető álláshelyekre 2022. január 30-án 10:00 órától az Operaház felújítása miatt a Magyar Nemzeti Balett átmeneti próbahelyén.

Amit kínálunk:
    - a kezdő dátum függvényében 2023 vagy 2024. július 14-ig, maximum 1 évadra szóló, évente meghosszabbítható szerződés, 3 hónap próbaidővel (a magyarországi munkavállalás hivatalos feltételeinek teljesülése függvényében);
    - havi bér a minőségi besorolás alapján;
    - széles, világszínvonalú, folyamatosan bővülő repertoár

Feltételek:
    - klasszikus képzettségű női és férfi balettművészek jelentkezését várjuk
    - magas technikai és művészi színvonal
    - a 599/2021 (28.X.) számú Kormányrendelet értelmében a Magyar Állami Operaházban való foglalkoztatás előfeltétele a SARS-CoV-2 koronavírus elleni védőoltás igazolása

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a próbatánc megvalósulása a magyar és a nemzetközi aktuális járványügyi rendelkezések, valamint a Magyar Állami Operaház belső szabályzatának függvénye. Figyelembe véve az esetleges változásokat, a próbatánc lebonyolításának feltételeiről, pontos menetéről, illetve szükség esetén a beutazási feltételekről előreláthatóan egy hónappal a próbatánc előtt várható pontos tájékoztatás. Amennyiben a próbatánc megvalósulhat, arra a vonatkozó járványügyi előírások maximális betartása mellett fog sor kerülni.

A jelentkezés menete:
    - Kérjük, küldje el az alábbi leírásnak mindenben megfelelő jelentkezési anyagát egy e-mailbe foglalva az audition@opera.hu címre!
    - Jelentkezési határidő: 2022. január 16. (vasárnap)
    - A próbatáncra beválogatott művészeket e-mailben értesítjük.

Jelentkezési anyag:
    - igazolványkép (külön képfájlban!)
    - 2-3 táncos fotó klasszikus pózban (össz. max. 8 MB)
    -  szakmai önéletrajz (születési dátum, állampolgárság, mobil telefonszám, testmagasság cm-ben, súly kg-ban, képzések, versenyek, díjak, főbb szerepek, munkatapasztalat stb.)
    -  publikus, jelszóval nem védett link 1 internetre feltöltött klasszikus balettgyakorlathoz (6 hónapnál nem régebbi, hölgyeknek spicc-cipőben)
    - publikus, jelszóval nem védett link 1 internetre feltöltött klasszikus variációhoz (6 hónapnál nem régebbi, hölgyeknek spicc-cipőben)

Az eredményről e-mailben, a próbatáncot követő 1 hónapon belül kapnak értesítést a résztvevők.

CSAK HIÁNYTALAN JELENTKEZÉSI ANYAGOKAT ÁLL MÓDUNKBAN BEFOGADNI!

MEGJEGYZÉS: A fotó- és videó anyag nem lehet 6 hónapnál régebbi. Kérjük, ne küldjön 15 percnél hosszabb videóanyagot! Kérjük, ügyeljen rá, hogy a videókon a jelentkező jól felismerhető legyen! Zip illetve mellékletként küldött videófájlokat nem áll módunkban fogadni. Jelentkezési díj nincs.

Kérjük, ne felejtse, hogy a tartalmon kívül a forma is hozzájárul az első benyomáshoz! A pontosságot elvárjuk és nagyra értékeljük – a teremben és a színpadon, valamint ezeken kívül is.

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelentkezés beküldésével elismeri, hogy megismerte és elfogadta a Magyar Állami Operaház adatkezelési tájékoztatóját, ami ITT olvasható.

További híreink