Regisztráció Épületlátogatásra
Előadások idején az épületlátogatás szünetel.
Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Ebben az esetben a túra a közönség számára eddig felfedezetlen útvonallal bővül.
A vezetés az előcsarnokból indul, a részvétel 3 éves kor alatt díjmentes.
mindennap 9:00 és 16:30 között igényelhető
mindennap 9:00 és 16:30 között igényelhető
A csoportok minimum 10 fő fizetése esetén indulnak.
A csoportok minimum 10 fő fizetése esetén indulnak.
Személyes jegyvásárlás esetén jegyátvétel a pénztárainkban, nyitvatartási időben lehetséges. Átutalásos fizetési mód választása esetén jegyeit PDF-formátumban küldjük a megadott email-címre.

Adatvédelmi nyilatkozat:

A regisztráció során megadott adatokat a Magyar Állami Operaház bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé. A megadott adatokat a Magyar Állami Operaház Budapest kizárólag a regisztráció során megadott mértékben, a következő célokra használja fel: esemény regisztrációval kapcsolatos adminisztráció, valamint az Operaház működését segítő statisztikai kimutatások készítése. A Magyar Állami Operaház Budapest a regisztráló személy kérésére bármikor felvilágosítást ad adatai kezeléséről, valamint kiegészíti, módosítja, törli az adatokat.

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Ebben az esetben a túra a közönség számára eddig felfedezetlen útvonallal bővül. Előadások idején az épületlátogatás szünetel. A vezetés az előcsarnokból indul, a részvétel 3 éves kor alatt díjmentes.