Társulat

Vetési Adrienn

moderntánc tanár, koreográfus

Vetési Adrienn a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakközépiskolában kezdte kortárs-modern táncművész tanulmányait. Az iskola elvégzése után két évig a Fodor Zoltán Társulatban (Inversedance) bővítette ismereteit, majd négy évig szabadúszóként volt jelen a táncéletben. 

Olyan neves társulatokkal és rendezőkkel dolgozhatott együtt, mint Bozsik Yvette, Gera Anita, a PR-Evolution Dance Company és a TranzDanz. Fellépett a kaposvári Csiky Gergely Színházban, a Győri Nemzeti Színház Kisfaludy-termében, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, a Müpában, a Nemzeti Táncszínházban, a Nemzeti Színházban és az Erkel Színházban is. Tudását Fejes Ádám, Gergely Attila, Kováts Tibor, Soós Erika, Zachár Lóránd, Ido Batash, Jens Bjerregaard, Gilbert Coutrin, Raza Hammadi és Jack Gallagher kurzusain tökéletesítette. Jelenleg a Magyar Nemzeti Balettintézetben moderntánc-technikát tanít.


Tanulmányok:
2014 - 2017 : NYME AK - Rekreációszervezés és egészségfejlesztés (egészségfejlesztő szakirány)
2012. szeptember - 2014. május :  Inversedance - Fodor Zoltán társulata (szakmai gyakorlat)
2007 - 2012: Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakközépiskola (OKJ-s kortárs-modern táncművész)Előadásai az évadban