A Keresztény Évad (2019/20) bérletei


A 2019/2020-as évad bérleteinek nevei megújultak, azonban sorszámuk nem változott. Az új bérletek olyan Kossuth-díjjal, Kamaraénekes, Étoile vagy Kamaraművész kitüntetéssel elismert művészeinkről kapták nevüket, akik közreműködőként, alkotóként vagy tanácsadóként aktívan részt vesznek az intézmény munkájában. Felhívjuk tisztelt bérletvásárlóink figyelmét, hogy a bérletek idei elnevezése és az abban foglalt előadások közreműködői, alkotói között nincs közvetlen összefüggés.

Bérletmegújítás (bérlettel rendelkező nézőink részére)

2019. ÁPRILIS 15 és 18.: személyesen, az Erkel Színház Kodály-termében. A gördülékenyebb ügyintézés érdekében hozza magával 2018/2019-es évadra szóló bérletét! 

2019. ÁPRILIS 11 – 22.: online a www.opera.hu weboldalon. A bérletét korábban interneten vásárló nézőink e-mailben kapnak a bérletmegújításhoz szükséges információkat és linket személyes oldalukhoz, ahol egyszerűen és kényelmesen megújíthatják bérleteiket. 

Bérletváltás (új bérleteseink részére)

2019. ÁPRILIS 24. és JÚNIUS 28.: személyesen az Opera Értékesítési Centrumban (1061 Budapest, Hajós utca 13–15. fsz. I., 90-es kapucsengő) vagy az Allee Bevásárlóközpont jegypénztárában (1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 8–10.)
Online jegyvásárláshoz kattintson IDE! (Az online bérletek április 24-én 10:00 órától elérhetőek.)

Szabad bérlet

A hónapokig tartó bérletezés lezárultával, 2019. JÚLIUS 1-től a megmaradó Erkel színházi helyekre ún. Szabad bérletkártyát válthatnak vendégeink, amellyel hat előadásra válogathatnak össze jegyeket saját igényük szerint. A hat jegy listaárából összesen 15% kedvezményt adunk, azokat kifizetni egy összegben kell. 

Bónusz+

Bérleteseink számára ezúttal az Eiffel Műhelyházban megvalósuló előadásinkra kínálunk kedvezménnyel jegyvásárlási lehetőséget. Azon vásárlóink, akik az Erkel Színházba, a 2019/2020-as évadra szóló bérlettel rendelkeznek, az alábbi kedvezményre jogosultak 2019. ÁPRILIS 15. és MÁJUS 31. között: az Eiffel Műhelyházban tartandó produkcióinkra előadásonként egy bérletkártya bemutatásával maximum 2 db 50%-os kedvezményes belépőt válthatnak minden, az Eiffel Műhelyházban tartott saját szervezésű rendezvényre. A kedvezmény érvényesítéséhez kérjük, hozza magával bérletkártyáját.

Az esetleges változások miatt kérjük, rendszeresen tájékozódjanak a www.opera.hu oldalon. További részletekért kattintson a mellékelt bérleti tájékoztatóra!