Tovább a tartalomhoz

A Magyar Állami Operaház 2022. július 4. és 8. között másodszor rendezi meg a maga hol komoly, hol vidám vakációs táborát az Eiffel Műhelyházban. Az ötnapos kaland során felső tagozatos diákok tekinthetnek be az opera, a balett és a klasszikus zene varázslatos világába az OPERA munkatársai, zenepedagógusai és nagykövetei segítségével.

A program keretében a jelentkezők színes, illusztrált előadásokat hallgathatnak, filmeket láthatnak az opera és a balett műfajáról, és megismerkedhetnek az énekkar, a balettegyüttes, a zenekar, a gyártó műhelyek és a színpadi műszak világával is. Ellátogatnak a festőműterembe, az asztalosműhelybe és a jelmeztárba, balettlépéseket, operarészleteket tanulnak, megismerkednek az OPERA Gyermekkarának és a Magyar Nemzeti Balettintézetnek a működésével. Helyzetgyakorlatokat és csoportos feladatokat oldanak meg, felkészülnek a tábort záró előadásra. Mindehhez ki sem kell tenniük a lábukat az Eiffel Műhelyház és az azt övező 3 hektáros, bekerített park területéről. 

A táborba felső tagozatos, 5., 6. és 7. osztályt befejező diákok jelentkezését várjuk, akik 30 fős csoportokba lesznek beosztva. Előadóink, foglalkozást vezetőink a Magyar Állami Operaház munkatársai, zenepedagógusok és az OPERA Nagykövetei. Táborvezető: Kákay István, az OPERA Művelődésszervezési és Képzési osztályvezetője

Időpont: 2022. július 4-től 8-ig (hétfőtől péntekig), naponta 9:00–16:00 óráig (8:00-tól 17:00-ig ügyeletet biztosítunk)

Helyszín: Eiffel Műhelyház (1101 Budapest, Kőbányai út 30.)

A tábor részvételi díja: 40 000 Ft

Jelentkezési határidő: 2022. június 1.

A további részletek, kedvezmények és tudnivalók, valamint az általános szerződési feltételek és az adatkezelési tájékoztató a cikk alján található dokumentumban olvashatók.

Jelentkezni az alábbi elektronikus űrlap kitöltésével és beküldésével, illetve a részvételi díj megfizetésével lehet. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben, maximum 60 főig tudjuk fogadni. A jelentkezési űrlap beküldése a táborra vonatkozó általános szerződési feltételek és adatkezelési tájékoztató megismerését és elfogadását jelenti.

https://forms.gle/NLKTmx8nL7D5nz9h6

További felvilágosítás:

Művelődésszervezési és Képzési Osztály
E-mail: hangfolyamtanfolyam@opera.hu
Csonkaréti Annamária +36 70 199 8844
Nyáguly Emőke +36 30 821 6309

Fotó: Rákossy Péter