Tovább a tartalomhoz

Gyógytornász végzettségét a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán szerezte, majd tanulmányait a Dévény Speciális Manuális Technika- és Gimnasztika Módszer posztgraduális képzésén egészítette ki. Dolgozott a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs osztályán, a Budai Irgalmasrendi Kórházban, csoportos osteoporozis és prevenciós tornát vezetett a Bálint Házban, illetve 2019-ig magánpraxist is vitt.

A Magyar Állami Operaházban 2012 óta tevékenykedik. Kezdetben a Magyar Nemzeti Balett gyógytornászi megbízását teljesítette, 2016-tól a Magyar Nemzeti Balettintézet munkáját segíti képességfejlesztés, mozgásfejlesztés és esztétikus testképzés területén.

Külföldön is szerzett tapasztalatokat: Spaichingenben ösztöndíjas volt, a berlini Staatballet-nél több hetes gyakorlaton vett részt. Tudását folyamatosan fejleszti, így otthonosan mozog a sportfizio-, a Mulligan-manual-, a Dorn- és a Triggerpont-terápiában, a Breuss-masszázsban, továbbá végzett McKenzie-tanfolyamot (A, B), a Kineziotape alapképzését, és jártas a perifériás neurális struktúrák multidiszciplináris kezelésében is.
2021-ben a balettművészek rehabilitációja, illetve egészségének megőrzése érdekében elhivatottan végzett munkája elismeréseként megkapta a Magyar Bronz Érdemkeresztet
Csere Éva