Tovább a tartalomhoz

Exkluzív terem- és klubhelység-használat
Az OperaKlub Lounge és a Szeneskocsi Skybar kizárólagos használata a Tagok számára biztosított. A hangsúlyozottan zárt és szűk körű exkluzív klub Tagjai díjazás ellenében vehetnek igénybe bizonyos szolgáltatásokat, mint pl. az esti páholy foglalás, illetve a catering szolgáltatás – ugyanakkor, bizonyos lehetőségek a klubtagsággal járnak együtt, térítésmentesen.

Jegyekkel kapcsolatos speciális lehetőségek
A tiszteletjegyek és kedvezményes belépőjegyek mellett klubtagjaink a last minute jegyvásárlással is élhetnek, akár az előadás kezdete előtt 24 órával. A nagy érdeklődésre számot tartó produkciókra (sztárvendégek, A diótörő-sorozat) jegyelővásárlási lehetőséget biztosítunk.

Személyes ügyfélkezelés
Konkrét kérdésekkel, jegyfoglalással és a szolgáltatások igénybevételével kapcsolatban az Opera Protokoll munkatársai készséggel állnak támogatóink rendelkezésére.

Premierek
Klubtagjaink a bemutató előadások sztárvendégeit, címszereplőit és közreműködőit akár személyesen is köszönthetik a premiert követő zártkörű fogadáson, az előadás díszleteiben az Operaház és az Eiffel Műhelyház színpadán.

Networking
A zárt kört vállalatirányítók és befolyásos emberek alkotják, akiknek lehetőségük nyílik exkluzív környezetben, a nagyközönségtől elszeparálva egymást és egymás cégeinek tevékenységét megismerni. Ezen túl az OperaKlub célja, hogy elősegítse ezen kiemelt partneri kör közelkerülését egymáshoz: tegyenek szert gyümölcsöző kapcsolatokra oldott körülmények között, sőt, kössenek jó üzleteket!

Ízelítő
Egyedülálló gasztro élmény az Ybl-palota és az Eiffel Műhelyház különleges helyszínein: állófogadás, teraszreggeli, tréning, workshop és zártkörű megbeszélés is megvalósítható különtermeinkben.

OPERA produkció saját rendezvényre
Zártkörű, személyre szabott előadás kizárólag a támogatóinknak dedikálva.