Tovább a tartalomhoz

Az operaházak a világ legdrágábban finanszírozható kulturális intézményei, bárhol is vannak. Ugyanakkor az OPERA, az összművészet lüktető energiaforrása, óriási társadalmi, kulturális és üzleti hasznot hajt – éppen a kézenfekvő szinergiákban rejlő lehetőségek kiaknázása révén.

Nem tudnánk az Alapító Okiratban vállalt feladatainkon túlmutató missziókat véghez vinni, gyermek- és ifjúsági programokat, ismeretterjesztő előadásokat, zöldprojektek megvalósítani, ha nem lenne mögöttünk a magán – főként az üzleti – szféra folyamatos támogatása. Köszönet érte. Az Operaház újranyitásával elérkezett az idő, amikor az OPERA is szeretné „ellentételezni” partnerei hűségét, segítségét, kitartását, és viszonozni az eddigi gesztusokat. Immár nélkülözhetetlen, hogy a mi dalszínházunkat is körülvegye az intézmény közel 140 esztendős múltjához és a műfajhoz illő stabil támogatói kör, amely exkluzív klubnak az Operaház ismét állandó lakhelye is lesz. A megújult klub egy olyan informális közösség, szervezet és helyszín, ahol az üzleti szféra szereplői is megtalálják partnereiket; zárt, ám mégis nyitott. Nyitott az újdonságokra, de zárt, hisz exkluzív: a támogatóinkkal közösen alakítjuk ki végleges formáját.

A Klub Tagjait partnerségre, együttműködésre hívjuk fel. Az OPERA a kapcsolattartás lehetőségét kínálja A+ státuszú vezetőkkel, vagyis partnereink potenciális ügyfeleikkel találkozhatnak, exkluzív szolgáltatásokat vehetnek igénybe, illetve részesülhetnek a klubtagsággal járó előnyökből.