Tovább a tartalomhoz

Személyes és közvetlen ügyfélkezelés az Opera Protokoll munkatársai révén. A Klubtagok részére személyre szóló kártyát bocsátunk rendelkezésre, amit a kedvezmények igénybevételekor kell felmutatni.

Hazánk egyetlen, az operának és a balettnak dedikált intézményeként tevékenységünk a műfajainkon és határainkon is túlmutat. Fontos számunkra, hogy az Alapító Okiratban foglalt kötelezettségeinket meghaladó, társadalom- és kultúraformáló missziót is megvalósíthassunk, ezért számos olyan, a társadalmi felelősségvállalás, az ismeretterjesztés-oktatás, az innováció, valamint a fenntartható fejlődés témaköreibe tartozó projektünk (és projekttervünk) van, melyeket támogatóink segítségével kívánunk megvalósítani.

A Klub speciális szolgáltatásai a Tagok igényei szerint bővíthetőek, a későbbiekben nem kizárólag a művészeti-kulturális élményekre és alkalmakra korlátozódnak: azon prémium márkák, melyek célcsoportja az Opera támogatói körével fedésben van, alkalmilag bemutatkozási lehetőséghez juthatnak.